dijous, 24 de setembre del 2020

Tenerife, setembre 2020


 Havíem previst fer una sortida cap a Eslovènia i Croàcia aquest setembre, però el Covid19 ha complicat massa els passos de fronteres i finalment hem decidit anar 10 dies a Tenerife, que de moment sembla un espai raonablement segur sanitàriament.

Ja hi hem estat però fa 23 anys i creiem que ho tornarem a trovar interessant, i sense aglomeracions de gent.

Tant al vol d'anada com al de tornada, l'ocupació de places es lleugerament superior al 50 %, i al aeroport sorprèn veure els grans espais tant buits...

Som al hotel Puerto Palace a Puerto de la Cruz, aquí també estem molt tranquils i sense aglomeració de clients, fins i tot als àpats que son sempre de buffet no hi han mai cues, i la proposta de plats es prou raonable.

Alternem els dies d'excursió caminant amb els recorreguts turístics, arreu veiem la activitat turística molt parada i quan entrem als establiments som rebuts amb molta mes atenció de la que fora normal. Tothom està molt amoïnat per la economia i la salut...


L'estada ha resultat molt agradable per la tranquil·litat i la llibertat de moviments sense aglomeracions, però no hem pogut evitar l'angoixa per el futur imprevisible.

Mes fotos a: http://rgodia.cat/TF%20Tenerife%20setembre%202020/index.html