dimarts, 24 d’agost de 2010

Campament CEC agost 2010 - Le Rosier - Val de la Claree

 Aquest agost, el campament de vacances del CEC als Alps s’ha muntat a la Val de la Clareé, prop de Briançon.
El càmping municipal l’Iscle du Rosier, a Val des Près ens ha acollit en aquesta preciosa vall, gairebé al peu del Mont Thabor.
El nombre d’acampadors ha baixat una mica en comparació amb els darrers anys, tan sols érem uns 95. 
Aquest factor ha facilitat encara més la relació social entre els participants, podríem dir que estàvem més *en família*. La meteo ens ha cuidat amb bons ulls i ens ha conservat fresquets, molts matins la temperatura a la tenda, al llevar-nos, era de 5ºC….
Com sempre, les activitats han estat molt variades, alguns han aprofitat per sumar un 4000 al seu currículum, i d’altres han aconseguit gairebé fer itineraris de muntanya cada dia, aprofitant el temps favorable.

L'acollida per part de la gent de la vall, responsables de turisme, alcalde, gerent del càmping… ha estat cordialíssima i els hem intentat agrair-ho convidant-los al sopar de comiat, que va tancar un solemníssim cremat de rom i altres components secrets, a càrrec del Gran Oficiador – en Paco.
Estic segur que els hi queda un bon record de nosaltres, si amb els excessos d’alguns no ho han oblidat tot - es broma !!!

Podeu veure algunes imatges a:
http://godia.arvixe.com/Campament%20CEC%20agost%202010%20-%20Le%20Rosier%20-%20Val%20de%20la%20Claree/index.html