dimecres, 7 de juny de 2017

Fuerteventura 1 a 6 de juny 2017


De les illes mes grans a Canaries tan sols no coneixíem Fuerteventura i ens hi hem anat per fer alguna excursió de muntanya erma i volcánica, combinades amb turisme de costa, ens va atreure la peninsula de Jandía al sur de la illa, doncs tot i ser la part mes estreta té una interessant carena espinal que promet bona perspectiva a tots dos costats.


Hem encertat el lloc per l'estada, es un Resort format per diferents moduls de tres nivells i unes 20 habitacións a cada un, separats per jardins ben cuidats amb vegetació tropical que contrasta amb el territori tan erm que els envolta, i una mica penjat a sobre de llarges platges de sorra.


Malauradament la meteo ens ha fet descobrir el significat una mica ocult del nom de la illa:

Fuerte-ventura = vents molt forts que no s'aturen 

Cada dia ha estat bufant intensament incomodant qualsevol activitat al exterior, a les platges la sorra penetraba a qualsevol racó del cos i ens fblaba a la pell, si ens enfilabem a qualsevol turó teniem feina per aguantar-nos drets fins i tot amb els bastons, i en cotxe calía estar molt vigilant per no perdre el bon control del vehicle. Millor anar-hi quan els alisis fan vacances !!!

Algunes fotos aquí:

http://rgodia.cat/TF%20Fuerteventura%201%20a%206%20de%20juny%202017/index.html