dissabte, 4 de febrer de 2017

Esquí de pista Sankt Anton - Zurs - Lech am Arlberg


Aquest any han innagurat l'enllaç per telecabines entre S. Anton i Zurs, tot i que alguns de nosaltres ja coneixíem S. Anton per estades anteriors, hem decidit anar-hi per gaudir d'aquest nou atractiu (???)


La nostra arribada coincideix amb un front d'altes temperatures i durant 2 dies acabem ben molls amb tan sols 2 hores d'esquí, sortosament la meteo cambia una mica i els altres dies podem esquiar millor en aquest entorn tan clássic de la história del esquí.
Alguns de la colla han fet un parell de llargs circuits, enllaçats i amb noms ben llampants com mana el márketing, i els altres hem preferit la técnica del xino xano per voltar amb mes tranquilitat


Hem passat uns dies agradables i cómodes, peró alguns de nosaltres haviem cregut que el nou enllaç permetria enllaçar les 2 grans zones amb els esquís als peus, però no es així, la carena que les separa es molt encrestada i les cabines passen d'una vall a l'altre però no s'esquía des de la carena. Tot i així ja es millor que abans, doncs calía anar-hi amb cotxe o amb el bus de línia regular.

Que ho poguem repetir molts anys !!!