dimecres, 16 de març de 2016

Vall del Arvan 13 a 15 de Mars 2016


Fa pocs anys vaig posar a la meva llista d'espera els voltants del Col de la Croix de Fer, desprès de llegir les referencies d'una estada que hi varen fer la *familia* Cegesquí. La ocasió ha sorgit aquest mes de març i ens hem organitzat un grupet de *seniors* per fer-hi alguna sortida amb pells senzilla, amb base a un apartaments de Saint Sorlin d'Arves (una de les estacions del domini esquiable de Les Sybelles)


La meteo ens ha servit tres dies perfectes, amb bon sol, alguns núvols esquinzats a les carenes, temperatura freda peró no massa, i neu generalment molt agraïda, tot i que amb algunes zones de crosta on no hem pogut evitar les típiques revolcades sorpresa.


El dia 13 varem pujar amb el telecadira fins Les Perrons, per baixar a tocar del refugi de L'Etandard i remuntar a l'Aiguille de Laisse, el descens fins sota del Col Glandon i a pellejar de nou per pujar al Col de la Croix de Fer i baixar de tornada a Saint Sorlin.
El 14 sortirem de Le Chalmieu pujant fins la Basse du Gerbier, que ofereix un bonic recorregut al peu de les Aiguilles d'Arves, descens per el mateix camí.
El 15 sortirem de La Villette (a tocar de Saint Jean d'Arves) pujant en forta pendent fins al Montzard i tornant també per el mateix camí.


Erem: Eduard Lluís, Alex Alom, Josep Cancer, Jordi Matias, Manel Broch, Jordi Monterde i jo.
Ha estat una escapada curta i adecuada al nostre estat físic, que ens ha deixat a tots curulls de satisfacció i bon humor, malgrat que dos de la colla han tornant amb algún problema muscular que precisa tractaments de restauració.

Podeu veure mes fotos a:
http://rgodia.cat/EM%20Vall%20del%20Arvan%2013%20a%2015%20de%20Mars%202016/index.html