dissabte, 6 de febrer de 2016

Kitzbuhel - Tirol, la icona del esquí alpí de quan apreníem a caure per La Molina


Aquesta vegada el *grup de jovent* hem anat a una de les estacions mítiques de quan esquiavem amb botes de pell, Kitzbuhel es a la part nord del Tirol i malgrat no ser un centre molt gran de pistes enllaçades, conserva la elegancia del pobles d'Austria molt ben combinada amb unes pistes de disseny excel-lent i totes les instalacions perfectament modernitzades. 


Adient amb les corresponents dates de caducitat del participants (ben evident a les lluents closques de la imatge de sobre) varem cercar un hotel amb raonable comfort, on celebravem sessions espirituals post-esquí diáries, grácies a la previsió de comprar unes ampolles de cava al aeroport del Prat.


La temporada blanca tampoc ha estat generosa al Tirol, quan arribarem s'ens arronsá l'anim, doncs era evident que la neu era escasa, peró la meteo va resultar generosa i ens afegía cada día neu nova i les temperatures també baixaren, aixó ens va permetre gaudir de bones esquiades que ens deixaren molt bon gust de boca a tots. Excepte a la Montse Porta, que ja al començar es va lesionar un genoll i en Jaume i ella varen decidir avançar el retorn a casa.

Podeu veure mes fotos al álbum:
http://rgodia.cat/EP%20Kitzbuhel%20febrer%202016/index.html