dilluns, 12 de gener de 2015

Pic de Pedrons, Arieja-Andorra 11 de gener del 2015


Les ganes de sortir son mes fortes que la predicció de la meteo, que entre tants dies d'altes pressions ens promet avui una cua de front poc intensa però emprenyadora... res que pugui fer arronsar la tribu dels Dues Traces.
Just arribar al Pimorent ja veiem com el sol ens abandona i al començar a pellejar ja comença a nevar lleugerament, la neu es va endurint al guanyar alçada i sobtadament em trobo fent equilibris en una dreta pala amb abundants clapes gelades, en aquest punt i posició em resulta mes fàcil calçar grampons que posar les ganivetes i tornar a calçar els esquís, més amunt ja hauria anat millor amb els esquís als peus, com fan la majoría de companys, peró com que avanço sense enfonsar-me gens em fa mandra tornar a treure els grampons i aguanto fins el cim amb els esquís a l'esquena, 


ara s'ha aixecat vent i el cel s'aclareix de tant en tant, aixó ens permet fer una ullada rápida al paisatge i començar el descens amb bona visibilitat i bon sol.
Malauradament es torna a tapar aviat i es tanca la boira, així tenim l'alicient de practicar el divertit ski-braille fins arribar als cotxes. 


Malgrat la meteo poc positiva, ha estat una bona ocasió per retrovar l'abundosa colla dels Dues Traces i anar trempant les cames per quan tinguem mès coixí de neu.

Podeu veure mes fotos a:
http://rgodia.cat/EM%20Pic%20de%20Pedrons%2011%20gener%202015/index.html